Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Mijn eigen website is online en ik ben er enorm blij mee. Het is mijn wens en droom om heerlijk te kunnen schrijven. Schrijven wat me bezig houdt, wat ik leuk vind, wat me opvalt en wat ik met andere wil delen. Hopelijk blijkt deze website voor jou het waard om toe te voegen aan je favorieten.

Wie ben ik

Over een zin als “wie ben ik” kan ik een boek schrijven.
Deze post is echter bedoeld als soort inleiding op mijn blog, wat kun je verwachten? Wat is hier allemaal te lezen?
Een gedeelte kun je afleiden uit mijn bio, maar ik weet zeker dat ik je kan verrassen met onderwerpen die uit onverwachte hoek komen.
Mijn naam is Johan en ik ben op dit moment 33 jaar, ik werk 32u/wk en studeer daarnaast nog eens 20u/wk Toegepaste Psychologie. Ik geloof in God. Ook ben ik ervan overtuigd dat er een drang is in elk mens om het goede te willen, voor jezelf, maar ook voor anderen om je heen.

Waarom een website?

Schrijven vind ik geweldig, maar al mijn gratis blog pagina’s tot dusver lijken tekort te schieten. Ik wil meer, meer flair, meer vrijheid en meer zichtbaarheid.
Naast het feit dat ik bloggen erg leuk vind ben ik ook groot fan van boeken.
Ik lees graag en ik schrijf graag. Zo schrijf ik dus ook boeken en ook die zijn terug te vinden en te bestellen op mijn website.
Als beginnend auteur is naamsbekendheid van groot belang. Althans om gelezen te worden. Ik vind schrijven geweldig, maar het idee dat mijn boeken gelezen worden en dat mensen ervan genieten is adembenemend.
Op het moment van het schrijven van deze post is slechts één boek uitgegeven en ben ik bezig met een twee-tal anderen, een fictie en een non-fictie.

Toekomstgericht

In de toekomst is het ook de bedoeling om updates toe te voegen van het grote avontuur waar Joyce (mijn vrouw) en ik voor staan. Zo zijn we druk bezig met voorbereidingen om te verhuizen naar Brazilië. We geloven dat we daar een geweldige mooie taak hebben om mensen te helpen, samen met de stichting Água Viva. Deze stichting helpt mensen met een verslaving om weer mens te worden, iets dat ook zeker ons hart heeft! Om daar meer ruchtbaarheid aan te geven wil ik ook uiteindelijk deze website gebruiken. Voor dat doel heb ik nu al een afgeschermd stukje aangemaakt. Dat zal in de toekomst meer aandacht krijgen (en dan dus ook vorm). Voor nu is het vooral leeg en wit.

Van harte welkom

Voor nu, geniet van de website en stel gerust je vragen of plaats opmerkingen!

Deze post delen op Social Media:

Leave a Reply