Emigreren = afscheid nemen #1

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Het moment dat we vertrekken komt met grote stappen dichterbij. De tijd gaat sneller dan ooit te voren en dat betekend dat we ons druk moeten maken om alle voorbereidingen. Uiteraard zijn we daar goed mee bezig en deze post is daar onderdeel van.

Heel ons hebben en (vooral) houden moet passen in 4 koffers wanneer we vertrekken. We zijn dus druk bezig met uitzoeken wat we echt willen of moeten houden en de rest mag weg. Bij voorkeur verkopen we wat we hebben om op die manier op een goede manier te kunnen starten in Brazilië, we hebben daar natuurlijk voldoende kosten voor het opstarten van ons nieuwe leven. Een paar voorbeelden: auto, bed, meubels en ga zo maar verder.

Deze post is #1 van een serie die ik wil opstarten om onze spullen die te koop zijn aan te bieden. Ik zet er geen prijzen bij en zie dan ook alles wat we ervoor krijgen als gift. Wil je dat we iets opsturen, dan vragen we uiteraard de verzendkosten.

Aangezien we toch echt financiën willen opbouwen met deze actie wil ik wel graag benadrukken dat we gaan leven van giften en de te verkopen spullen hebben voor ons absoluut waarde (niet alles overigens).
Het doet ons pijn om dingen weg te doen, maar we doen het om de beste reden.

Uiteraard vinden we het ook erg leuk als je langs komt om eens een kijkje te nemen of er iets voor je bij zit!

Specifiek voor deze boeken

Er zitten boeken bij die we nog nooit open geslagen hebben, maar ook boeken die absoluut gelezen zijn en zelfs aantekeningen bevatten.
Heb je een vraag? Stel dat dan gerust.

Dat kan uiteraard ook via ons Brazilië e-mailadres: jojo2brazil@gmail.com

Hopelijk zit er wat bij voor jullie!?

Deze post delen op Social Media:

This Post Has 2 Comments

 1. Charlotte Van den Berge

  Ik wil graag vluchtplaats hideaway.
  Ik hoor wel voor hoeveel.
  Blesses Charlotte

 2. Joyce

  Hoi Charlotte, wat leuk dat je reageert op het boek Vluchtplaats Hideaway. Het is een dwarsligger en we zijn blij met iedere gift die we krijgen. Je mag dus zelf een bedrag bedenken.

  Groeten Johan en Joyce

Leave a Reply