Schilderijen voor Brazilië

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Om ons werk te bekostigen bij Agua Viva zijn wij op zoek naar mensen die ons willen steunen. Wij werken daar immers op vrijwillige basis als zendelingen. Wij hebben een nieuwtje!

Creatief talent

Aletta Feenstra (de tante van Joyce) heeft een (vinden wij) geweldig creatief talent. Dat vinden wij het natuurlijk sowieso al waard om onder de aandacht te brengen. Naast het feit dat wij daar trots op zijn, heeft Aletta ons te kennen gegeven dat een deel van de opbrengst van haar verkopen ten goede komt van ons werk in Brazilië!
Zo is het natuurlijk voor ons dubbel de moeite waard om het bij jullie onder de aandacht te brengen.

Het gaat in dit geval om haar schilder talent. Waar we graag een aantal voorbeelden van laten zien. Ze geeft echter aan dat ze ook op aanvraag kan en wil schilderen, portretten uitgezonderd is ze bereid om de meeste voorbeelden na te schilderen.
Kortom, wil je een geschilderd werk van Aletta Feenstra? Neem dan contact met haar op en weet dat je met jouw aanschaf een geweldig mooi kunstwerk in huis haalt en ook nog eens ons werk in Brazilië steunt.

Acrylgieten

Hierbij een aantal voorbeelden van schilderijen die te koop zijn. Wanneer ze verkocht zijn, zal dat er (zoveel mogelijk) bij staan. Dan staan ze er als voorbeeld nog tussen. Als je er een mooie tussen ziet, die al verkocht is dan geeft Aletta aan dat ze haar best kan doen om met dezelfde techniek dat voorbeeld te volgen. Acrylgieten betekent echter dat het nooit een kopie gaat zijn!

Acryl schilderijen

Pastelkrijt tekening

Pastelkrijt tekening. ‘ God draagt ons op adelaars vleugels’ .
(Niet meer beschikbaar)

Aquarel

Aquarel, ‘De bijkeuken’.
(Niet meer beschikbaar)

De keuzes

Aletta geeft aan dat ze op aanvraag kan schilderen. Dit betekend dat je jouw voorbeeld nageschilderd krijgt (let uiteraard wel op dat het geen copyright voorbeelden zijn).
De mogelijkheden zijn:

  • acrylverf, (dat kan op canvas, op paneel en op tapasplank.)
  • pastelkrijt tekening
  • aquarel schilderij.

Een pastelkrijt tekening en Aquarel schilderij worden met lijst geleverd. Daarvoor wordt een meerprijs gerekend.

De prijs voor een schilderij is afhankelijk van het materiaal dat gebruikt is met als richtlijn: breedte plus hoogte = de minimum prijs. De minimumprijs wordt bepaald door Aletta. Er mag altijd meer gegeven worden omdat de opbrengst na aftrek van de onkosten als gift voor Johan en Joyce bestemd is.

Contact met Aletta kan via e-mail: vanroesttotnieuwleven@gmail.com

Eigen website

Naast haar schilderwerk wil ik ook heel graag haar website bij jullie onder de aandacht brengen.
Neem gerust een kijkje en geniet!
https://vanroesttotnieuwleven.nl/

Deze post delen op Social Media:

Leave a Reply