Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Op het moment ben ik druk aan het schrijven aan een boek met een onderwerp dat mij aan het hart ligt. Namelijk kinderen en de geestelijke wereld.

Inspiratie

Voor de initiële inspiratie van dit boek moet ik bekennen dat het in waargebeurde verhalen ligt. Zelf heb ik e.e.a. als kind meegemaakt, maar op latere leeftijd heb ik pas echt ontdekt hoe erg satan kinderen haat en ze graag tot slachtoffer maakt.
In onze hedendaagse ‘wetenschappelijke’ wereld is er vaak maar weinig ruimte voor de angsten van een kind en gaat het al snel om fantasie. Daar ligt de basis voor dit boek in, het verhaal is fictief, net als de karakters en alles wat hierin te lezen is.

Hulp nodig

Omdat ik een beginnende schrijver ben, zoek ik op alle mogelijke plekken hulp. Nu via deze weg vraag ik jou om hulp!
Het eerste hoofdstuk van ‘Je Liegt’ is wat mij betreft af en klaar voor proeflezers en editors. Ook ben ik benieuwd of jij een idee hebt wie of wat mijn doelgroep zou zijn voor dergelijke boeken.

Het bestand is te vinden op Google Docs en staat open voor reacties. Een ieder is vrij om reacties achter te laten! Graag zelfs, ik ben blij met alle feedback. Let op! Het is geen kinderboek!

Link naar het bestand:

Updates via e-mail

In de toekomst wil ik belangrijke updates via e-mail verzenden. Ben jij geïnteresseerd? Geef je dan op!
Je kunt denken aan: nieuwe uitgaves van boeken, boekpresentaties en andere grote noemenswaardige updates.

Deze post delen op Social Media:

Leave a Reply