Brazilië

Beste bezoeker, je bent terechtgekomen op het Brazilië gedeelte van deze website.
Het is altijd al mijn intentie geweest om mijn website deels in te richten voor het werk dat wij gaan doen in Brazilië. Dit gedeelte is speciaal ingericht om informatie te verschaffen over wat wij doen, meemaken en waarin we jullie graag als lotgenoten bij meenemen.

Als echtpaar gaan Joyce en ik (Johan) naar Brazilië, om daar aan de slag te gaan voor stichting Agua Viva
Uiteraard kunt u de link volgen en daar meer lezen over wat de stichting is en doet, maar hier probeer ik een korte samenvatting in eigen woorden te geven.
Deze stichting zet zich in om mensen met verslavingsproblematiek op te vangen en te helpen hier vanaf te komen, maar meer dan dat ze ook weer participerend te krijgen in de maatschappij. Dit betekend dus een programma dat zich niet alleen richt op de verslaving, maar ook (misschien meer nog) op de persoon en het potentieel te ontlokken dat zich in de persoon schuilhoudt. Dit moet uiteraard in samenwerking met de gemeenschap om ook aan die kant acceptatie te verwekken.
Kortom het is een divers werk van omgaan met de gasten tot de lokale politiek betrekken.

Op deze website kunt u meer informatie terugvinden over het project, maar vooral over ons als beheerdersechtpaar.
Zo kunt u hier onze Nieuwsbrieven terugvinden, een blog en uiteraard ook onze contactgegevens.
Als u ons financieel wilt steunen dan zijn hier de bankgegevens:
NL22INGB0002870921
Tnv: Volle Evangelie Gemeente Eljakim
Ovv: Zendingswerk Brazilië

Bedankt voor uw bezoek en heel veel leesplezier.

Nieuwsbrieven

Hieronder zijn onze nieuwsbrieven in te zien.
Dit zijn links naar PDF bestanden. Door op de link te klikken opent een nieuw venster waar het PDF bestand tevoorschijn komt. Uiteraard kunt u daar de nieuwsbrief downloaden, of direct in de browser lezen.

Wil je op de hoogte blijven en elke volgende nieuwsbrief vanzelf in je e-mail ontvangen? 
Uiteraard is dat niet nodig wanneer u zich al heeft ingeschreven.

Vul dan onderstaande formulier in:

Brazilië blog

Naast het schrijven van een nieuwsbrief houden we ook een blog bij. Het is de bedoeling dat de posts die daarop verschijnen iets toevoegen, meer dan dat in de nieuwsbrieven te lezen is. De nieuwsbrief proberen we namelijk kort en bondig te houden zodat het voor iedereen een fijne manier is om op de hoogte te blijven. Deze blog berichten voegen dan absoluut nog iets toe.

De veertien documenten

In onze meest recente nieuwsbrief heeft u kunnen lezen dat het visum is goedgekeurd en gepubliceerd in de staatscourant. Een reden voor een feestje, een

Read More »

Documenten vertalen

Even een korte update. Misschien niet zozeer een update, maar meer een soort van beklag. Het is goed om zaken van je af te schrijven

Read More »

Heeft u een vraag?
Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier: